Infinity гуми

Infinity гуми са произведени от Al Dobowi Group, един от световните лидери в разпространението на гуми с най-високите стандарти за качество. Присъстващ на 4 континента в повече от 50 страни, Al Dobowi има повече от 40 години опит.

Затова, Infinity гуми са водени от иновации, предлагащи максимална удовлетвореност за всички шофьори. Всички гуми на Infinity са произведени съгласно определени технически стандарти, резултатиращи с гуми с изключително качество и отлична стойност, с всяка една от шарките на Infinity, предлагащи изключителни характеристики и предимства.

По-конкретно, от 2005 г. Infinity е патентовал и разработил гориво-ефективни гуми за автомобили. Например съпротивлението при търкаляне на леки автомобили и лекотоварни автомобили е намалено с 46%, което спестява еквивалента на 0,5 литра гориво на 100 км и избягва  освобождаването на 13 г/км въглерод.

Сигма България, уверена в най-високите стандарти за качество на гумите Infinity, освен 24 месечна гаранция за фабрични дефекти, която се предлага за всички гуми съгласно българското законодателство, предлага 12 месечна гаранция за замяна за всички гуми, от деня на покупката на 4 зимни гуми.

Тази замяна покрива всички видове злополуки които една гума може да има, включително злополуки по вина на водача и е валидна и в случай, когато гумата не може да бъде поправена.

Не се страхувайте повече от попадане в дупки на пътя! Ние ще сме там да ви подкрепим!

© 2017 - SIGMA Bulgaria. All rights reserved.

Изработка и поддръжка на Интернет уебсайтове, онлайн магазини и системи